Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A börtönt is megjárt Született feleség, Felicity Huffman konyhája nem is rossz

Tavaly nem volt könnyű éve Felicity Huffmannak, aki most épp Los Angeles-i otthonát is árulja. 

Felicity Huffman tavaly bűnösnek vallotta magát az amerikai egyetemi korrupciós botrányban. A Született feleségek egykori színésznője 2017-ben, lánya tudta nélkül 15 ezer dollárral (majdnem 4 és fél millió forint) próbálta elérni, hogy gyerekét felvegyék a legjobb egyetemek egyikébe. A színésznő két hétre vonult börtönbe, azóta természetesen visszatért a normál hétköznapokba, most pedig Los Angeles-i otthona is eladóvá vált.

Az 1,1 hektáros ingatlan a Hollywood Hills Outpost Estates szomszédságában található, egy hosszú autóút vezet a házhoz, ami öt hálószobával és hat fürdőszobával – és minden földi jóval – felszerelt. Az ingatlant a pár 2012 végén 3,8 millió dollárért a luxusingatlant, amibe most be is leshetünk.

Letisztult, nagy terek jellemzik, ahol a föld színek és a bézs az uralkodók mind a textilek, mind pedig a burkolóanyagok tekintetében.

A kilátásra sem lehet panasz:

Az étkezőben sem találunk semmi meglepetést, itt is a világos színek és a letisztultság az uralkodó jegyek. Az étkezőasztal a székekkel pedig minden giccstől mentes, egyszerű fából készült. Mivel az étkező nem túl tágas külön jó trükk a hatalmas tükör, ami optikailag tágítja a teret. 

A konyha sok ablakkal van ellátva, ezáltal világos. Külön piros pont, hogy nincs beépítve minden sarok, így fel tud lélegezni a helyiség. A nyitott polcrendszerek, a fehér konyhabútorok és a barna konyhasziget pedig tökéletes összhangban funkcionál, igazi eleganciát ad a helyiségnek. 

Nem mondhatjuk, hogy Felicity Huffmannak rossz ízlése van. Ti mit gondoltok? 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!