Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mi a befutó padlóburkolat a konyhában? Mi már tudjuk!

A konyhapadló mindennap komoly kihívásnak van kitéve, nem mindegy, hogy milyen burkolatot választunk.   
Egy konyha felújítása nem két fillér, így gondos tervezést igényel. A padlóburkolat szempontjából a legfontosabb, hogy minél kopásállóbb legyen. 
 

Nézzük, milyen anyagok a befutók! 

 

Keményfa

Egyre népszerűbb választás a konyhában, hiszen könnyedén felújítható, és jól bírja a strapát. Egyetlen hátránya, hogy nem olcsó mulatság. 
 

Vinyl

 
A vinyl nagy kedvenc, hiszen tartós, vízálló, és még trendi is. A konyhában kitűnő választás. 
 

Bambusz

 
A bambusz környezetbarát padlóként működik, igaz, hajlamos a karcolásokra, de könnyedén újra fényezhető.
 

Az ipari stílus kedvelőinek

 
Egy loft otthonban nagyon jól működik a beton padló, de a trendibb konyhákban is megállja a helyét. Merész, ugyanakkor tartós, és kevés karbantartást igényel. 
 
 

Terrakotta

 
A terrakotta kitűnő választás a mediterrán típusú otthonokba.  A bézstől egészen a sötétebb árnyalatokig széles paletta közül választhatunk. Minden konyhának meleg hatást kölcsönöz, de mi inkább a nagyobb konyhákba ajánljuk. 
 
 

Kerámiacsempe 

 
Már nemcsak a fürdőben, hanem a konyhában is egyre elterjedtebb a kerámia csempebetét, ha padlóburkolatról van szó. Ezek a minták valóban jól mutatnak, megtörik az egyhangúságot is, de ne feledjük, az anyaguk igen kényes, könnyedén törik és reped. Emellett a fuga is nehezen takarítható, hamar koszossá és esztétikailag csúnyává válhat az összkép. Csak abban az esetben válasszuk, ha tényleg nagyon odavagyunk érte, és vigyázni is tudunk rá. Trendinek trendi, az tuti! 
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!