Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a tökéletes példa, hogy lehet egy lepattant, csúnya konyhából szépet alkotni

Vannak jól sikerült konyhafelújítások, és vannak extramenő telitalálatok! Most utóbbira hozunk példát! 
Az, hogy álmaink konyhája elkészülhessen, sok időt vesz igénybe, évekbe, de talán évtizedekbe is kerülhet, mire végre olyan lesz a végeredmény, amilyet elképzeltünk.  Arianna Danielson és férje nyolc éve házasok, és a nő azt mondja, még sosem volt olyan a konyhájuk, amilyenre vágyott. De ezúttal megtört az átok. 
 
Nehéz szavakat találni a család konyhájára: lepukkant, elavult, nagyon lestrapált, egy szóval, igazán ráfért egy "kis” ráncfelvarrás. 
 
„A konyhánk ezelőtt olyan hely volt, ahol utáltam lenni” - mondta Arianna, amin egy percig sem csodálkozunk. 
 

Nézzétek csak, így festett a konyha a felújítás előtt: 

 
 
Arianna tudta, mit akar: eklektikus, vintage stílusú konyhát. Bár tudja, divatos a nagy, nyitott konyha, ő azonban a zártabb megoldást preferálja: „Amikor itthon partikat rendezünk, elrejthetjük a vacsora utáni rendetlenséget, és élvezhetjük a barátaink társaságát” – vallja a fiatal nő, aki ennek szellemében újíttatta fel a helyiséget.  
 

Így néz ki a konyha több hónapnyi munkálat után:

 
 
 
 
Az utána fotók pedig lenyűgözőek, aminek nagy része Arianna és férjének a munkája. A felújítás kilenc hónapot vett igénybe, az eredmény pedig aprólékos, igényes és nagyon egyedi munka. Kedvencünk a mennyezet és az ablak, persze összességében az egész konyha egy kis ékszerdoboz lett. 
 
Le a kalappal! 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!