Mit főzzek ma? Zöldfűszeres mártogatós sült zöldségekkel, egészben sült aranydurbincs és jeges epres-matcha latte a menü

Kíméljük a gyomrunkat, sok-sok zöldség, könnyű halétel és még egy jeges ital is segít az ellazulásban.

Kezdésnek zöldfűszeres mártogatóssal készültünk, melyet egy egyben sült aranydurbinccsal fejelünk meg, hogy végül latténk egy jeges, matcha-eper ízkombinációjával záruljon.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek