Mit főzzek ma? Zöldbablevessel, rakott krumplival és túrós sütivel lakunk jól csütörtökön

Tányér nem marad üresen egy ilyen menü után, az biztos. Tejfölös zöldbableves, spenótos rakott krumpli és szuperegyszerű túrós sütemény a nyerő összeállítás, amitől az egész család jóllakik majd.

Mindjárt vége a hétnek, de ez ne jelentse a főzési kedv lankadását! Dobjuk fel mindenki kedvét ezzel a menüsorral: tejfölös zöldbableves, spenótos rakott krumpli és szuperegyszerű túrós sütemény kerül az asztalra.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott krumpli itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Címlapról ajánljuk

Mindent sóznak és cukroznak, hogy függők legyünk

Ismerős az érzés, amikor egyszerűen nem tudod letenni a kezedben lévő chipset? Vagy éppen a „még egy kockát”, még sokszor egy kocka csokoládé követi? Ez nemcsak a te hibád… tanulmányok sora bizonyítja, hogy bizonyos rágcsákat azzal a céllal hoztak létre, hogy függővé váljunk tőlük.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!