Mit főzzek ma? Zöldbableves, mátrai borzaska és szedres-fehércsokis sütemény készül ma

A mai menü tele lesz olyan fantasztikus fogásokkal, melyek tökéletesen illenek egy fenomenális hétvégéhez.

A mai menü egy hagyományos zöldbablevesből, egy izgalmas mátrai borzaskából és egy könnyen elkészíthető szedres-fehér csokis kevert süteményből áll.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Még több desszert itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek