Mit főzzek ma? Zöldbablevest, borsós tokányt és tejbegrízt eszünk szerdán

Szerdán egy gyors, mégis fantasztikus menü vár ránk. Kezdetnek egy klasszikus zöldbableves kerül az asztalra, után szaftos borsós sertéstokány következik, a sort pedig egy klasszikus tejbegríz zárja.

Ezzel a menüvel nem nyúlhatunk mellé. Készítsünk szerdán zöldbablevest, borsós tokányt sertéshúsból és klasszikus tejbegrízt.

LEVES

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több tejbegríz itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek