Mit főzzek ma? Kelkáposztaleves, mustáros marha és szőlős palacsinta az ebéd csütörtökön

Melengető ételekkel érkezik a csütörtök, erre ilyenkor ősszel biztos szükségünk lesz. Főzzünk egy gazdag vegán kelkáposztalevest, majd egy mélyen aromás, mustáros marharagut, desszertnek pedig őszi szőlős palacsintát.

Ezen a csütörtökön őszi hangulatú ételek kerülnek az asztalra, többek között egy vegán kelkáposztaleves, egy mustáros marharagu és egy őszi szőlős palacsinta.

LEVES

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos ragu itt!

DESSZERT

Még több amerikai palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek