Mit főzzek ma? Vasárnapi finomságok rántott hússal

A klasszikus vasárnapi fogások megunhatatlanok, egyetértetek? Bár a főételen és a desszerten kicsit csavartunk!

Mai "Mit főzzek ma" ajánlatunkban aranyló tyúkhúslevest mutatunk sütőben sült rántott hússal, és isteni máglyarakással.

LEVES

Tyúkhúsleves

Még több húslevesért ide kattints!

FŐÉTEL

Olajmentes rántott csirke három változatban

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Máglyarakás cupcake

Még több süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk