Mit főzzek ma? Az újházi tyúkhúsleves, a sóskavajas tészta és a túrós süti elstartol

Nehéz lesz ellenállni a mai menüsornak, ugyanis a (majdnem) eredeti újházi tyúkhúslevesre, a sóskavajas tésztára és a szuperegyszerű túrós sütire elég csak rágondolni, hogy teljesen levegyenek a lábunkról.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Ezt a menüsort kár lenne kihagyni, nézzétek:

LEVES

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Még több pestós tészta itt!

DESSZERT

Még több túrós süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek