Mit főzzek ma? Tárkonyos salátaleves, gombás carbonara és Fanta-szelet a menü

A mai menü olyan fogásokból áll, melyek tökéletesek egy könnyed nyári naphoz.

A mai menü úgy lett összeállítva, hogy akár még vacsorára is elég legyen. Kezdésnek jöhet egy fantasztikus salátaleves, majd egy ínycsiklandozó carbonára, amit egy kis gombával tettünk érdekesebbé, majd jöhet egy régi klasszikus: a Fanta-szelet.

LEVES

Még több salátaleves itt!

FŐÉTEL

Még több carbonara itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek