Mit főzzek ma? Tárkonyos csirkeraguleves, spenótos orzótészta, morzsás almás vár

A mai menüsorban magyaros és olaszos fogás is vár titeket: a leves tárkonyos-csirkés, a főétel tejszínes-spenótos, a süti pedig almás-morzsás legyen!

Egyik legnépszerűbb levesünk indítja a mai ebédmenüt, melyet olasz orzótészta követ sok-sok spenóttal, a harmadik fogás pedig édes morzsás almás lesz.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek