Mit főzzek ma? Spenótleves, Dubarry-csirke és almás őzgerinc szemelt ki magának

Igencsak izgalmas ízek és alapanyagok várnak ma ránk az alábbi három fogásban: a bablevesbe spenót került bőven, a csirkét Dubarry-módra, karfiollal és rengeteg sajttal sütjük csőbe, míg az almás süti őzgerincben sül készre.

A levesünk könnyedén, zöldségekkel indít, hogy a főételnek szánt Dubarry aztán jobban rákapcsoljon, az egész pedig az almás őzgerincen térjen nyugovóra.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült hús itt!

DESSZERT

Még több őzgerinc sütemény itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Pontot tettek az örökös vita végére: kiderült, hogy az igazi...

Régóta fennálló vita övezi a műfenyő vs. valódi fenyő témakörét. Vajon melyik megvásárlásával ártunk többet a környezetünknek? A kivágott fákkal vagy a sok műanyaggal és melléktermékkel, ami egy műfenyő gyártása során keletkezik? Az Ökológiai Kutatóközpont elmondta, melyiket érdemes választani, ha a cél a fenntarthatóság.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...