Mit főzzek ma? Répakrémleves, tejfölös gombapörkölt nokedlivel és csodás sóskamousse a menü

Jöhet egy laza krémleves répából ebédre? Ezt követően egy klasszikust, gombapörköltet javaslunk, amit egy sóskából készült mousse-szal fojtunk le.

A mai menünket lágy répakrémlevessel nyitjuk, amit tökmaggal turbóztunk fel, majd jön a tejfölös gombapörkölt nokedlivel és végül egy izgalmas sóskamousse érkezik.

LEVES

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Még több mousse itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?