Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, őszi zöldségrakottas és csokis keksz készül

A mai menü első két fogása szépséges, sárgás, őszies színekben pompázik, a desszert pedig egy igazi jolly joker a csokirajongóknak.

Mára édesburgonya-krémlevest kínálunk, ami kókusztejjel készül, a főétel őszies zöldségrakottas csodás színekben, rengeteg sajttal, a desszert pedig Martha Stewart csokis keksze.

LEVES

Még több krémlevesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségrakottas itt!

DESSZERT

Még több csokis keksz itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili