Mit főzzek ma? Mentás borsókrémleves, karfiol-carbonara és felemás süti készül ma

A mai menü könnyedségével, különlegességével csábít: a leves borsóból készül, amibe ezúttal menta is kerül, a főétel vegán karfiolos tészta, a desszert pedig kétszínű.

A mai fogásokkal nem lehet melléfogni: a leves nyárias és krémes, a főétel vegán, de nagyon laktató, a süti pedig gyerek és felnőtt kedvence lesz.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Még több kevert süti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek