Mit főzzek ma? Karalábélevél-krémlevest, köleses töltött paprikát és kétszersült-pudingot

Nyárias, színes, illatos fogások ebédre, melyektől már a szemed is felcsillan, olyan szépek!

Mai ajánlatunk egy extra krémleves a karalábé leveléből, a főfogás köleses töltött paprika lesz, a desszert pedig valóságos álom.

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött paprika itt!

DESSZERT

Még több puding itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?