Mit főzzek ma? Például illatos, színes és ízletes fogásokat!

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma gombakrémlevest hoztunk baconös kelbimbóval és narancsos desszertkrémmel.

LEVES

Őszi tökmagos gombakrémleves

Recept itt!

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Kelbimbó lengyelesen

Recept itt!

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Narancsos túrókrém pohárban

Recept itt!

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek