Mit főzzek ma? Selymes paradicsomos krémleves, sütőben sült rizses hús és házi túrós táska telít el

Mai menünk az iskolai menzás mezőnyben, de azon bőven túl is osztatlan sikert aratna! Sárga paradicsomból leves, sütős rizses hús és még egy házi tésztás túrós táska is vár rátok.

Mai menünkért garantáltan sorba álltatok volna a menzán is:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek