Mit főzzek ma? Növényi receptekkel indítjuk a hetet

Rendhagyó, növényi hétfőnkön egész napra kaptok "muníciót" - reggeli, ebéd, vacsora kizárólag növényi alapanyagokból!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban melegszendvicset hoztunk szezámmagos tofuval és sült céklával.

REGGELI

Retró melegszendvics növényi alapanyagokból

Recept itt!

Még több melegszendvics itt!

EBÉD

Szezámmagos tofu chilis pak-choyal

Recept itt!

Még több zöldséges egytálétel itt!

VACSORA

Datolyamézzel és fokhagymával sült cékla tahini "tejföllel" Steiner Kristóftól

Recept itt!

Még több sült zöldség itt!

A Nosalty Növényi Hétfővel kapcsolatos tartalmait itt éritek el!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...