Mit főzzek ma? Növényi receptekkel indítjuk a hetet

Rendhagyó, növényi hétfőnkön egész napra kaptok "muníciót" - reggeli, ebéd, vacsora kizárólag növényi alapanyagokból!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban melegszendvicset hoztunk szezámmagos tofuval és sült céklával.

REGGELI

Retró melegszendvics növényi alapanyagokból

Recept itt!

Még több melegszendvics itt!

EBÉD

Szezámmagos tofu chilis pak-choyal

Recept itt!

Még több zöldséges egytálétel itt!

VACSORA

Datolyamézzel és fokhagymával sült cékla tahini "tejföllel" Steiner Kristóftól

Recept itt!

Még több sült zöldség itt!

A Nosalty Növényi Hétfővel kapcsolatos tartalmait itt éritek el!

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!