Mit főzzek ma? Bakonyi betyárleves, citromos csirke és bajor császármorzsa a kínálatunk

Amikor a vasárnapi menüről beszélünk, akkor jöhetnek a ráérős, mégis könnyen elkészíthető receptek, amikből az egész család jót lakmározik. A betyárlevest ezúttal citromos csirke követi, a koronát pedig a császármorzsa teszi fel a napi fogásokra.

Vasárnapra már megszokhattátok, hogy olyan menüsort hozunk, amivel megkoronázzuk a hetet. Ezúttal szédítően ízletes bakonyi betyárlevessel, egészben sült csirkével és egy vérbeli klasszikussal, bajor császármorzsával segítünk levenni a lábáról a családot.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek