Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémleves, kelkáposztába göngyölt húsgombóc és szilvalekváros hókifli vár

Mára igazi télies fogásokat választottunk: melengető krémlevest szerecsendióval, egy különleges kelkáposztás húsgombócot és az egyik legcsodásabb apró édességet.

A mai nap nem holmi klasszikusokkal várunk: a leves sárgaborsóból készül, krémes és szerecsendiós, a főétel kelkáposztába göngyölt húsgombóc kapros-fokhagymás tejföllel, a desszert pedig csodaszép diós-szilvalekváros hókifli lesz.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több káposztás egytál itt!

DESSZERT

Még több hókifli itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...