Mit főzzek ma? Májgombóclevest, sárgaborsó-főzeléket, sporttallért pirított dióval

Nem maradtok éhesek pazar napi menünk után, az egyszer biztos! Májgombóclevest készítsetek, majd sárgaborsó-főzeléket ropogóssal, míg végül jöhet a jól megérdemelt csokis-diós sporttallér is.

A mai menü biztosan megmelengeti a szíveteket! Egyszerű és laktató májgombócleves, a legfinomabbra készített sárgaborsó-főzelék és egy kis csokis-diós finomság is vár rátok.

LEVES

Még több májgaluskaleves itt!

FŐÉTEL

Még több főzelék itt!

DESSZERT

Még több kekszsüti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek