Mit főzzek ma? Szombatra kukoricaleves, vegán bolognai és epres tiramisu dukál

A hét utolsó előtti napján is fantasztikus húsmentes fogásokkal várunk titeket. Készítsétek el valamelyiket...vagy mindet!

Szombaton póréhagymás kukoricaleves lesz a menü vegán bolognaival, utána pedig epres tiramisuval.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?