Mit főzzek ma? Hagymaleves, töltött burgonya és menzás piskóta a mai menü

A mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.

Ha a mai menüvel nem lakunk jól, akkor semmivel! Kezdésként jöhet egy hagymaleves, majd tartalmas fűszeres töltött krumpli, végül egy menzás piskóta, melyet csokiöntettel öntünk nyakon.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött burgonya itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek