Mit főzzek ma? Gombócos palócleves, répás falafel és citrompite kísér utadon

Lendületes, tavaszi menü érkezik ma, amivel garantált a jóllakás. Főzzünk gombóccal izgalmassá tett palóclevest, gyors, répás falafelt, végül pedig egy krémes citrompitét.

A tavasz minden frissessége belebújt ebbe a menübe, érezhetjük a levesben, a főételben és a desszertben is. A palócleves gombóccal készül, a falafelben répa van, a desszert pedig citromosságával ébreszt fel.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több falafel itt!

DESSZERT

Még több citromos pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek