Mit főzzek ma? Gesztenyés paszternákleves, melegszendvics és karamellás tejbegríz kínálkozik

Mai menünkben édeskés ízvilágú, gesztenyés-fehérrépás leves az első fogás, amit egy gyorsan elkészíthető szendviccsel folytatunk, míg végül záróakkordként mennyei kókuszos-karamellás tejbegrízt kanalazunk.

Ma elengedjük magunkat! A levesbe gesztenyét teszünk, a főétel süljék csak a szendvicssütőben, a desszert pedig legyen keleties!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több melegszendvics itt!

DESSZERT

Még több tejbegríz itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...