Mit főzzek ma? Pénteki gesztenyeleves, rakott cukkini és kávés kuglóf vár

Már készülünk, készülgetünk a karácsonyra. Hoztunk egy gesztenyelevest, amit az ünnepre, de akár már most is elsüthettek, ezt rakott cukkini követi, a desszert pedig elegáns diós-kávés kuglóf.

Mai ajánlatunk első és utolsó tagja is beleillik az ünnepi menüsorba - de akár most is kipróbálhatjátok őket!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek