Mit főzzek ma? Gazdag favágóleves, egyben sült zöldség és fagyis churroskosárka vár

Jöhet a mai menünk? Laktató alapanyagoktól roskadó favágóleves, ezt követően egy könnyed főétel, egyben sült zöldség következik, majd egy igazi desszertnagyágyú, a churroskosárka, változatos feltéttel.

Éhesek vagytok már? Jöjjön előételnek egy igazából főételként is fogyasztható favágó leves, majd ezt követően egy sokkal könnyedebb egyben sült zöldség, hogy ne terheljétek meg a gyomrotokat. Desszertnek viszont nem kímélünk titeket, pazar churros-t készítünk, de kosárkában ám!

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült zöldség itt!

DESSZERT

Még több fánkrecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek