Mit főzzek ma? Erdélyi csorbaleves, rusztikus tócsni és túrós-mákos vár

Az is biztos, hogy ma senki se marad éhesen. Legalábbis, ha rajtunk, és ezen a három pazar fogáson múlik.

Mára egy kiadós, erdélyi csorbalevessel leptünk meg titeket, hogy megkoronázzuk egy tejfölös tócsnival. A desszert sem marad le: rusztikus sütemény vár titeket mákkal és túróval.

LEVES

Még több savanykás leves itt!

FŐÉTEL

Még több tócsni itt!

DESSZERT

Még több túrós pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk