Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, rukkolás-sajtos rizottó és nagyi stanglija vár

A mai menü első fogása édesburgonyából készült krémleves lesz, a főétel kicsit könnyít a húsoktól elnehezült gyomrunkon, a sós süti pedig nagyi stanglija az év végi bulira.

A mai menünk első két tagja levezet a karácsonyi zabálásból, a sós süti viszont már a szilveszterre készül!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több stangli itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...