Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, rukkolás-sajtos rizottó és nagyi stanglija vár

A mai menü első fogása édesburgonyából készült krémleves lesz, a főétel kicsit könnyít a húsoktól elnehezült gyomrunkon, a sós süti pedig nagyi stanglija az év végi bulira.

A mai menünk első két tagja levezet a karácsonyi zabálásból, a sós süti viszont már a szilveszterre készül!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több stangli itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek