Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, rakott padlizsán és sacher muffin csábít ma

A mai menü igazán különleges fogásokból áll, egy gyakorlott szakács könnyedén elkészíti őket. De a kezdőknek sem kell megijednie, mert egy kis odafigyeléssel könnyedén megugorják mind a három akadályt.

Kezdésnek egy mennyei édesburgonya-krémlevest szolgálunk fel, majd jöhet egy nagyon sajtos rakott padlizsán, végül egy sacher muffinnal fejezzük be az ebédet.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek