Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, csőben sült karfiol és egyszerű almáspite készül ma

A mai menü pazar fogásokból áll: ilyen ebéd után biztosan minden akadályt leküzdesz, amivel szembe kerülsz a nap folyamán!

Mára egy mennyei édesburgonya-krémlevest, csőben sült karfiolt pikáns mártással és a legegyszerűbb almás pitét ajánljuk.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek