Mit főzzek Ma? Repüljünk képzeletben Keletre csirkeszárnylevessel, omlós oldalassal és thai palacsintával!

A hetet egy nagyon különleges menüvel zárjuk. Ezek a fogások közel sem olyan bonyolultak, mint elsőre gondolnád, viszont akárki eszik belőle, garantáltan imádni fogja a menüsort!

Különleges sültcsirkeszárny-levessel, egy nagyon ízletes ragacsos oldalassal és thai banános palacsintával zárjuk ezt a borús, hideg hetet.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Még több oldalas itt!

DESSZERT

Még több különleges palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek