Bár arra, hogy cuppogtathassuk, sokat kell várni, valljuk be az oldalas lényegében saját magát süti meg. Ha van türelmed, akkor fantasztikus ízorgiában részesülsz majd!
A hetet egy nagyon különleges menüvel zárjuk. Ezek a fogások közel sem olyan bonyolultak, mint elsőre gondolnád, viszont akárki eszik belőle, garantáltan imádni fogja a menüsort!
Nem fogunk hazudni, a vasárnapi menü finomságai még távolról sem mondhatók diétás fogásoknak, de mikor egyen az ember jót, ha nem egy nyugodt, békés vasárnap?
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.