Levesünk és főételünk zöldre hangolt, amit egy csokis csodával koronázunk meg!
LEVES
brokkolikrémleves
Brokkolikrémleves pirított csicseriborsóval
Szerintem sokkal finomabb és intenzívebb lesz a brokkoli íze, ha megsütjük, ahelyett, hogy csak belefőznénk a levesbe. Adtam még hozzá kevés spenótot is, így a színe is csodaszép lett.
Még több brokkolikrémleves itt!
FŐÉTEL
lasagne
Vegán spenótos lasagne
A lasagne egy tipikus hétvégi családi fogás, hisz nem éppen negyed óra összedobni. Ez a recept viszont a klasszikus bolognai kicsit gyorsabb verziójával operál, nem kell hosszú órákon ...
Még több lasagne itt!
DESSZERT
csokis perec
Egyszerű csokis perec
Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...
Még több csokis perec itt!