Mit főzzek ma? Bekukkantunk az erdélyi konyha világába

A hétvége első napján a határon túlra vándorolunk - hamisítatlan erdélyi fogások következnek.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban csorbalevest hoztunk puliszkával és mézeskaláccsal.

LEVES

Erdélyi parasztcsorba

Recept itt!

FŐÉTEL

Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka

Recept itt!

Még több puliszka itt!

DESSZERT

Mesebeli mézeskalács

Recept itt!

Még több mézeskalács itt!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...