Mit főzzek ma? Babgulyás, szaftos brassói és mákos rétes az ebéd

Laktató fogásokat ajánlunk nektek, amelyektől garantált lesz az ebéd utáni pihenés.

Kezdésnek jöjjön egy ízletes babgulyás, melyet szaftos brassóival és egy elképesztően finom almás-mákos rétessel fojtunk le.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több rétes itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...