Mit főzzek ma? Almaleves, csirkemáj párizsias bundában és palacsinta a menü

A mai menüben olyan fogások szerepelnek, melyek a gyerekeket is leveszik a lábukról.

A mai menüben gyorsan elkészíthető almaleves szerepel, ezután jöhet egy csirkemájas fogás, majd egy isteni palacsintával zárjuk a sort, melyet azzal töltötök meg, amivel csak szeretnétek.

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több májas húsétel itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?