Mit főzz szombaton? Mai összeállításunkban az eperé a főszerep

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma gyümölcslevest hoztunk krumplis tésztával és eperhabbal.

LEVES

Eperkrémleves mandulás túrógombóccal

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Krumplis tészta 1StOne konyhájából

Recept itt!

Még több krumplis tészta itt!

DESSZERT

Epres joghurthab Pink.Cékla konyhájából

Recept itt!

Még több gyümölcskrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek