Mit főzz hétfőn? Formabontó fogások következnek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma zellerlevest hoztunk sajtos pizzagolyókkal és bonbonnal.

LEVES

Zellerleves friss paradicsommal és bazsalikommal

Recept itt!

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Extra puha marhahúsos-sajtos pizzagolyók

Recept itt!

Még több párna itt!

DESSZERT

Vajkaramellás mogyoróbonbonok keksz alapon

Recept itt!

Még több desszertgolyó itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek