Mit főzz csütörtökön? Fűszeres fogások - intenzív ízek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma mexikói levest hoztunk rozmaringos csirkével és epres sajttortával.

LEVES

Csípős mexikói leves tortilla chips-szel

Recept itt!

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Baconbe tekert rozmaringos csirkemell

Recept itt!

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Philadelphia torta málnás eperszósszal

Recept itt!

Még több sajttorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek