Minden, ami az örömteli sütéshez kell

Április 3-án jelent meg a Kossuth Kiadó új, 20 részes receptmagazinjának első száma. A Sütivarázs a leghíresebb édes és sós sütemények receptjeit nyújtja át az olvasónak a világ minden tájáról. A sorozat különlegessége, hogy minden számhoz ajándék szilikon sütőformákat adunk olvasóinknak ajándékba! Az első szám 6 szilikon muffin formával mindössze 695 Ft-os bevezető áron kapható az újságárusoknál.

Sütivarázs – minden, ami a sütéshez kell

A 20 lapszámban összesen több mint 400 modern és klasszikus nemzetközi receptet nyújtunk át a sütemények és a sütés szerelmeseinek. Készítse el velünk a világ legkedveltebb süteményeit! Klasszikus finomságok, ünnepi torták, kenyerek, sós sütemények és még számtalan kipróbált recept várja a vállalkozó kedvű, újdonságra vágyó kezdő és gyakorlott háziasszonyokat.

És hogy teljes legyen a siker a konyhában, minden lapszámhoz ajándék szilikon sütőformát vagy konyhai eszközt adunk!

Szilikon: forradalom a sütésben! Próbáltad már?

  • Biztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!
  • A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából
  • Színpompás és tartós
  • Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható
  • Sütőben, mikrohullámú készülékben és mélyhűtőben is használható
  • Mosogatógépben mosható

Szilikonformákkal a sütés nemcsak egyszerű, hanem izgalmas kaland is! A sütemény biztosan nem ég le, a különleges formákban készült finomságok pedig új színt hozhatnak a családi hétköznapokba, ráadásul a gyerekek is imádni fogják.

Gyűjtse össze a teljes szilikonkollekciót!

Érdemes előfizetni a Sütivarázs sorozatot! A számos előny mellett ráadásként minden előfizetőnket egy jó minőségű, értékes, digitális konyhai mérleggel ajándékozzuk meg!

Kedvezményes előfizetés, további részletek a sorozatról itt. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés
Hirdetés

Támogatott tartalom

Őszi feltöltődés a büki termálvíz erejével

Az ősz az év gyönyörű időszaka arra, hogy élvezd a természet változó színeit, a napsütést és a már hűvös szellő simogatását. Ezekben a hónapokban érdemes felkészíteni a szervezetedet a téli hónapokra, hogy ne döntsenek le a betegségek.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!