Menü: a tavasz sztárjai a főszerepben

Búcsúztassuk a tavaszt, főzzünk vagy süssünk friss zöldségből és gyümölcsből ezen a héten. Lesz eperleves, medvehagymás nudli, csirkés spenót, roston sült spárga... Főzz velünk!

Tavaszi receptek itt >>

Heti menü – 2012. május 7–13.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek