Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Melissa McCarthy otthona legalább annyira vagány, mint a színésznő

Melissa McCarthyt eddig jó humoráért, még nagyobb kitartásáért szerettük, szerencsére az ízlésében sem csalódtunk! 

Melissa McCarthy fantasztikus komika, akinek kitartásáért emeljük a kalapunk. A színésznő ugyanis 45 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. A nagy fogyást pedig egy újabb változás követi, hiszen eladó Los Angeles-i luxusotthona, amiben négy hálószoba és 3,5 fürdőszoba található.

Első ránézésre az óriási nappaliba szerettünk bele, ami gyakorlatilag a konyha folytatása. Fiatalos, lendületes, többféle textúrát használó – akár a bútorokat, akár a lakberendezési tárgyakat nézzük – , hibátlan kivitelezés.

Az egyszerű, letisztult stílus pedig a konyhát sem kerülte el. A fehér és a karamella barna találkozása egészen rendhagyó és ötletes. Ehhez a bronz keretes bárszékek, a különleges lámpák és a nyitott polcrendszerek csak tényleg hab a tortán. Egy jól megtervezett, praktikus, vagány konyhát láthatunk, ahol arra is kényesen ügyeltek, hogy elegendő tárolóhely is legyen.

Fiatalos, lendületes, amiben nekünk kifejezett kedvencük az aranyozott-bronzos fogantyúk a konyhabútoron.

A konyhasziget és pult mögött kapott helyett az étkezősarok, ahol ugyancsak megjelenik földszínként a barna és a bronzos-arany is a falakon. Minimalista, mégsem unalmas együttest alkot a helyiség.

Nagyon jó megoldás, hogy az egyterű helyiséget, ahol a konyha, étkező és a nappali is található egy óriási erkélyajtó „zárja”, ami a kertbe nyílik. Tovább tágítja a teret, ha ez az ajtó szélesen ki van tárva.

És ahogy bent, kinti helyiségben is az otthonosság, egyszerűség és a praktikum volt a fő irányvonal. Szeretjük!

Az otthon egyébként 2,4 millió dollárért eladó. Ki vinné?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!