Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Katharine Hepburn egykori otthona lenyűgöző - nincs jobb szó rá!

A hollywoodi színésznő karrierjének kezdetén ebben a spanyol stílusú otthonban élt, ami most eladó. Nézzük meg közelebbről!  
Katharine Hepburn Hollywood meghatározó alakja, akinek spanyol stílusú birtoka most eladó, méghozzá 8.9 millió dollárért  (2 769 947 000 forintért). 
 
 
Az 1927-ben épült, öt háló- és hat fürdőszobás otthona hagyományos terrakotta tető, virággal borított teraszok és gyönyörű medence jellemzi. A ház spanyol stílusú építészetében a fehér mosott téglafalak, a gerendák és a mozaikszerűen csempézett lépcsők a meghatározóak. Ezenfelül hat beltéri és két kültéri kandalló, antik csillárok is találhatóak a lenyűgöző luxusotthonban.
 

A Beverly Hills-i otthon kívülről:

 
 
Az étkezőben a fehér, mosott kövek, a fa és természetesen a kandalló a domináns. Semmi túldíszítettség vagy modern dekorációk, de a helyiségnek mégis van egy igazi bája. 
 
 
Az otthon egész területén a terrakotta kövezés játssza a főszerepet, a konyhában ezt még egy kis fehérrel is megbolondították, ezáltal a konyhabútorral is tökéletes összhangot alkot. 
 
A konyhában a fehér és a fa játékát a félig vitrines konyhaszekrények törik meg. A kisebb ablakok miatt zseniális ötlet, hogy nagyobb tetőtéri ablakok is kerültek a konyhába, így biztosítva a természetes fény áramlását.
 

Tágas, kevésbé modern, mégis egyedi: 

A konyha folytatása egy pakoló rész, ahol tetőtől-talpig szekrények vannak, amolyan éléskamra szerepet is betöltenek, hogy minden fontos dolog kéznél legyen. 
 
 
Kedvenc részünk azonban ezúttal a kert, ahol a medencei lét mellett a társasági életé a főszerep, kemencével, nagy asztallal, kényelmes székekkel. Napsütésben itt reggelizni, ebédelni és a napot lezárni nem is lenne olyan rossz, igaz? 
 
 
Az egész birtok olyan, mint egy falatnyi Spanyolország. Mediterrán, élénk, mégis nyugodt és otthonos. 
 

Ez is érdekelhet: 

via housebeautiful, címlap - Ernest Bachrach/John Kobal Foundation/Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!