Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Demi Lovato lakása legalább annyira különleges, mint maga az énekesnő

Letisztult, modern, egyszerű, de mégis különleges otthonát árulja Demi Lovato, énekesnő. 

Nem csodálkozunk, hogy szeretne megszabadulni az egyébként csodálatos környezetben lévő luxusvillájától Demi Lovato. Az énekesnő ugyanis ebben a házában adagolta túl magát alig több, mint egy évvel ezelőtt. 

A négy hálószobás, öt fürdőszobás ház Los Angelesben, a Laurel Canyon mellett található, és az óceánra, valamint a belvárosra is rálátni belőle. Kertjében medence, grillező és egy kis pavilon is áll, a házban pedig bár, médiaszoba és tetőterasz gondoskodik a szórakozásról és a pihenésről.
 
A tágas terekkel, nagy ablakokkal megáldott ingatlant 9 millió dollárért árulja az énekesnő.
 
 
Az egész lakás a minimalizmus jegyében lett kivitelezve, ahol a földszínek a mérvadóak, elegáns, de nem túlgondolt. A barna-bézs-fehér az igazán uralkodó árnyalatok. 
 
Ez a letisztultság, egyszerűség, de modernizmus jellemzi a konyhát is, ami rendkívül tágas és világos. A konyhában egy óriási üveg tolóajtó is található, ami a kültéri teraszra nyílik.  Rendkívül hangulatos. 
 
 
A földes árnyalatok ellensúlya a konyhában a fehér és a márvány konyhapult, konyhaszigettel. A konyhabútor sincs túlgondolva, sőt, egészen apró a tágas konyhában. Ennek ellensúlyozására a konyhasziget a megszokottól jóval nagyobb lett, rengeteg pakolófelülettel. Az ötlet zseniális, hiszen a teret ezzel a megoldással lehetett a legoptimálisabban kihasználni. 
 
Nektek hogy tetszik az énekesnő otthona? Megér 9 millió dollárt? Mit gondoltok? 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!