Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Melania Trump karácsonyi dekorációjától eláll a lélegzeted

Tavaly a First lady vérvörös fenyőkkel, és horrorfilmbe illő kórókkal árasztotta el a Fehér Ház folyosóit, idén azonban egészen elképesztő lett az ünnepi díszítés. Mutatjuk!

Melania Trump idén a legszebb téli meséket keltette életre a Fehér Ház folyosóin és termeiben, a gyönyörű végeredményt pedig mi is megnézhetjük. 

Korábban már írtunk róla, hogy a First lady még nyáron kiválasztotta az idei dekoráció színeit. Idén az előzetes elképzelések szerint a réz, az arany és a zöld színek lettek kiválasztva, aki azonban tesz egy virtuális sétát az amerikai elnök házában láthatja, hogy igazából minden klasszikus karácsonyi szín megtalálható a díszítésben. 

Míg a folyosókat tavaly az igencsak megosztó véleményeket kapó vérvörös karácsonyfák és jeges faágak díszítették, idén rengeteg csillag és havas tájakat ábrázoló üvegárkádok kerültek a közlekedőre. 

A hatalmas fogadót/ ebédlőt két óriási fa díszíti, a kandalló köré pedig számos vörös színben pompázó rózsát tűztek. 

Ahogy sok amerikai filmben láthattuk már, az amerikaiak rengeteg díszt tűznek fel a fára, az alább látható fenyő az Egyesült Államok zászlajának színeiben díszeleg. A díszítést közelről is érdemes megnézni, a videóban erre van is lehetőségünk! 

A híres Zöld és Vörös szobákban 1-1 kisebb karácsonyfa található, a Fehér Ház hivatalos fája azonban gondosan és ízlésesen elkerítve, az épület egyik kiemelt pontján található.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Lady Melania Trump (@flotus) által megosztott bejegyzés,

A karácsonyi időszakban nagyjából 30.000 látogatót várnak a Fehér házba, ők mind közelről gyönyörködhetnek a díszítésben, sőt még a Fehér Házról mintázott adventi kalendárium ajtajait is kinyithatják. 

Ez is érdekelhet: 

via Guardian

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!