Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Híres márka tudhatja magáénak a világ legrosszabb adventi naptára címet

Igazán érdekes adventi naptárak kerültek az angol boltok polcaira, a közösségi oldalakon egyre több szülő ad jelzést arról, hogy a gyártás során valami gikszer történhetett. 

Nagy és egyben kellemetlen meglepetés érhette azokat a gyerekeket, akik az adventi időszakra Cadbury-s csokikalendáriumot kaptak. A Facebookon és a Twitteren egyre több szülő posztol elkeseredetten arról, hogy a Cadbury valamit nagyon elronthatott a gyártás során, ugyanis sok naptárat teljesen üresen, csokoládé nélkül kezdtek el forgalmazni – írja a 24.hu. 

A gyerekek nagyon csalódottak, sokakat vigasztalni sem lehetett, annyira elkeseredtek a naptárat kibontva. Ahogy a következő Twitter-bejegyzésekből kiderül, nem csak egyféle naptár érintett a témában: 

,,Egy ötéves nagyon szomorú lett ma reggel mikor meglátta, hogy az adventi naptárja teljesen üres."

,,Tesco, Cadbury, szép munka! Megvettem ezt a naptárat a lányomnak, és az egész teljesen üres."

,,A fiam kinyitotta az adventi kalendáriumát, és nem volt benne csoki. Kinyitottuk a hátulját, ami teljesen üres volt. Köszi, sír a gyerek. Szép!

,,Képzeljék el a gyerekeim arcát, amikor kinyitották az adventi naptárjukat, és azt látták, hogy semmi nincs az ablak mögött. Mindkettő teljesen üres."

Az ügyben érintett szupermarketek és a Cadbury egyelőre semmit nem reagáltak a panaszokra. 
 

Ez is érdekelhet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!