Mangós kacsamellet sütöttünk a legszexibb zajok közepette, megtaláltuk a púpos muffin titkát

Ismét fantasztikus hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen isteni tavaszi csirkecombokat készítettünk spárgás-misoval, megfejtettük a púpos muffin titkát, és még a cukorborsót is közelebbről megismerhettük.

  1. 1.

    Így cseréld joghurtra a tejfölt bármilyen receptben

    Kényszerhelyzetbe kerülve vagy az egészségesebb főzéssel kísérletezve találkozhattunk már a tejföl és a joghurt cseréjének lehetőségével. Működik-e a helyettesítés, és ha igen, milyen feltételekkel? A cikkből minden kiderül.

  2. 2.

    Csirkecombok tavaszi pompában: próbáld ki a spárgás-misós fogást, amivel nem lehet betelni

    Tovább tisztelgünk a tavaszi zöldségek királya előtt, ez alkalommal pedig egy olyan spárgás-csirkecombos remeket mutatunk be nektek, amely néhány igazán különleges alapanyag segítségével kínál felejthetetlen ízélményt.

  3. 3.

    Érkezik a cukorborsó: így főzd meg az édes zöldséget

    A tavasz és a nyár vidám alapanyaga a cukorborsó, aminek édes, zöld hüvelyei feldobnak bármilyen fogást. Elkészítésére jobbnál jobb módszerek vannak, ismerjük meg mindet!

  4. 4.

    Tökéletes házi tészta 7 lépésben, amivel te is olasz nagymama lehetsz

    Házi tésztát készíteni ugyan luxusnak tűnhet, pedig egyáltalán nem az. Persze időigényesebb feladat, ezért, ha már egyszer belekezdünk, csináljuk profi módon. Most a leggyakrabban előforduló hibákat és azok elkerülését ismerhetjük meg.

  5. 5.

    Így még tuti nem ettél spenótot: palak tofu, a vegán indiai csodaebéd

    A szuperzöld indiai egytál, a palak paneer vegán köntösben született újjá a konyhánkban. Ez a tofuval gazdagított, spenótos ragu laktató, és villámgyorsan elkészül. Ha izgalmas ízekre vágysz, ezt a receptet pont neked találtuk ki!

  6. 6.

    Egy egyszerű trükk, amivel mindig szupermagas teteje lesz a muffinodnak

    A muffin egy igazi jolly joker süti, amit könnyű elkészíteni, és rengeteg variációja létezik. Most pedig hoztunk egy muffinsütési tippet, amivel biztosra veheted, hogy tökéletes lesz a végeredmény.

  7. 7.

    Ne dobd ki a spárga végeit: itt egy recept, amiben újjászületnek

    A spárgaszezon folyamatos dilemmáját a zöldség vége okozza. A fás részeket a legtöbbször eldobjuk, pedig rengeteg ízt nyerhetünk ki belőlük, például egy fantasztikus levesben.

  8. 8.

    Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 4. fejezet: a HŐ

    Ha körbenézünk a nagy konyhamúlttal bíró nemzetek és a remek szakácsok háza táján, kiderül, hogy nagyon is értenek a hő nyelvén. A hőkezelés kapcsán rengeteg kérdés merülhet fel: mit? mikor? miért? mivel? hogyan? hány fokon? meddig? Sorozatunk utolsó, negyedik részében a fenti kérdések mentén keressük a titok nyitját.

  9. 9.

    Sercegő ASMR ~ mangós kacsamellet sütöttünk nektek, a legszexibb zajok közepette

    Újabb ASMR-videóval jelentkezünk – Sercegő című sorozatunk újabb fejezetéhez érkeztünk, és nem okozunk csalódást a zajokra és konyhai zörejekre ácsingózó szakácsainknak. Ezúttal egy ázsiai mangós kacsamell készült cukkinisalátával, nézzétek és hallgassátok!

  10. 10.

    KARALÁBÉ, a titkos favorit: mutatjuk, hogyan használd izgalmasan

    Az egyik leghétköznapibb zöldség, amelynek ilyenkor tavasszal foghatjuk ki a legzsengébb darabjait, sőt, harsogóan zöld, lágy ízű leveleiből is remek fogásokat készíthetünk, mégis sokan csak a húslevesben tudják elképzelni. Pedig a karalábé az egyik legfinomabb és legegészségesebb zöldségünk, érdemes sokszor enni belőle.

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek